Tanulói beszámoló: A kedvenc élményem a pályázaton belül

2018-tól lehetőségem volt sok-sok programban részt venni. Mindezt azért, mert az iskolánkban megvalósult egy jó kis pályázat. Ebben a projektben el lehetett jutni például egy zempléni táborba. Iskolaidőben rendszeresen voltak délutáni tantárgyi foglalkozásaink és különböző kézműves foglalkozások is. Adventi kézműves foglalkozáson fadobozt dekupázsoltunk, a farsangra pedig álarcot készítettünk tanáraink irányításával. Elutaztunk Csengődre, megismerkedtünk a programban részt vevő ottani gyerekekkel.
Nekem a zempléni tábor tetszett legjobban. Ott nyolc-tíz fős szobákban aludtunk egyszerű körülmények közt, de azért jó volt. Nap mint nap különleges túrák és feladatok vártak ránk. Szerencsére az időjárás is kegyeibe fogadott minket. A tábor egyik napja igen mozgalmasan alakult: felváltva bicikliztünk, lovas kocsiztunk, még falat is másztunk! A táborhelyünktől nem messze egy tó volt, egy alkalommal oda is elsétáltunk, és fürödhettünk benne. Nagyon vidáman, sok játékkal és nevetéssel töltöttük a tábori napokat.
Az iskolai tanulós foglalkozásokon én a rejtvényes és a rajzos feladatokat szerettem legjobban. Az egészséges életmóddal kapcsolatban sok kisfilmet is megnéztünk, és böngésztünk az interneten.  Szívesen emlékezem vissza a bajor krumplisaláta elkészítésére is.
Jó volt ez a projekt!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük