Tanulói beszámoló: Az én kedvenc élményem a pályázatban

Nekem az tetszett legjobban, amikor ellátogattak hozzánk a csengődi gyerekek. Az a nap, bár meglehetősen hűvös volt, de azért vidáman telt.
Sok játékot szerveztek számunkra a tanáraink, és vegyes csapatokat alkotva közelebbről is megismerhettük őket. A délelőttöt főként a szabad levegőn töltöttük. Egy több állomásos akadályverseny volt a program, és aki akart, az focizhatott is. Ebédet az iskolában kaptunk, majd utána a táncteremben játszhattunk. Ezt követően a tornacsarnokban egy sorversenyen mértük össze az erőnket és az ügyességünket. Gyorsan eltelt ez a nap, de nagyon jól éreztük magunkat, szép emlék marad számomra.
A délutáni órákat is nagyon élveztem. A tanárok sok játékos feladatot hoztak a foglalkozásokra. Ilyenekre a tanórákon kevesebb idő jut a tananyagok feldolgozás miatt. Ezek közül a feladatok közül nekem az Activity tetszett legjobban. Sok új ismeretet szereztem, és fejlődtem abban is, hogyan keressek anyagokat az interneten. Jó volt más-más társakkal dolgozni a csoportmunka során, mert így jobbak lettek a személyes kapcsolataink.
Amikor mi utaztunk Csengődre, jó volt újra találkozni, ott is sok élményben volt részünk. Túráztunk, és egy kicsit megismerhettük az ottani nevezetességeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük