Tanulói beszámoló: Bekerülésem a pályázatba

Én hetedik osztály októberében, tehát nem olyan régen iratkoztam át ebbe az iskolába. Szabadszállásról kerültem ide. Mire megismertem az osztálytársaimat, az egyik fiú, Ferencz Dani sajnos elköltözött az anyukájával. Az ő helyére kerültem be nagy örömömre a pályázatba. Bekapcsolódtam a tantárgyak hetenkénti fejlesztőóráiba, és a többi szabadidős programban is részt vettem.
A kedvenc programom utóbbiak közül az volt, amikor december közepén egy adventi kézműves foglalkozás keretén belül egy kis fadobozkát készítettem. Különböző téli tájképes, mikulásos vagy éppen karácsonyi szalvéták közül választhattunk, azokat ragasztottuk a dobozokra. Elő kellett készíteni a fadobozka felületét: színes páccal bekentük. A szalvétákból a képeket nagyon pontosan és óvatosan kellett kivágni, ragasztani, mert a vékony papír könnyen gyűrődött, szakadozott. Hajszárítóval szárítottuk, hogy gyorsabban léphessünk tovább a második fázisra. A doboz élét finom reszelővel lecsiszolgattuk, végül pedig repesztő-antikoló lakkal bekentük. Díszszalag is került körben a dobozra, azt ragasztópisztollyal rögzítettük. Én a dobozkát anyukámnak ajándékoztam oda, nagyon örült neki. 
De az is nagyon jó élmény volt számomra, amikor egy másik foglalkozás alkalmával az osztálytársaimmal süteményt süthettünk a technikateremben.
A fejlesztőfoglalkozások is színesen, vidáman teltek. A tanárok olyan játékos feladatokat is hoztak, amelyekre tanítási órákon nem szokott idő jutni.  
Nem bántam meg, hogy bekerültem ebbe a pályázatba, hiszen nagyon sok jó élményt szereztem a foglalkozásokon, és az osztálytársaimat is jobban megismerhettem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük