Tanulói beszámoló: Projektélményeim

A projekt során számos olyan élményben volt részem, melyekben eddig még sosem. Az volt a legjobb, hogy bármit csináltunk, mindig együtt voltunk a többiekkel, és a közös élmények által az osztályunkon belüli kapcsolatok még jobbak lettek.
Nekem is, mint a fiúknak általában, a Csodák Palotájába tett kirándulás tetszett legjobban. Ott sok érdekes, fiús dolog van. Játszottunk távirányítós autóval is. Részt vettünk rendőrgyakorlatokban is. Itt történt egy kis baleset: Dani erősen ütött az egyik rendőrre a gumibottal, és annak eltört a pajzsa. Ettől megijedtünk, de azért vicces is volt. Itt egy illúziókeltő tükör elé is odaálltunk. Ez olyan volt, mintha rohantunk volna húsz emeletet, nagyon furcsa volt. Jól éreztük magunkat a nyolcadikosokkal együtt is. Ebédet egy étteremben kaptunk, az is nagyon más volt, mint az iskolai menzán a sorbaállás. A buszon is játszottunk végig, Felelsz vagy mersz játékot játszottunk, jól eltelt az idő a hazaúton.
Az iskolában szerveztek nekünk műveltségi vetélkedőt, ahol csapatokat alkottunk. Változatos feladatok vártak ekkor ránk, például villámkérdések, irodalmi totó, betűpótló feladat is. Egy másik alkalommal a Kárpát-medence népeinek meséivel is ismerkedhettünk meg. A meséket fénymásolták számunkra, és felkészülés után változatos feladatokat kaptunk ezekhez is. Még jelmezbe is beöltöztünk, dramatizált mesejeleneteket adtunk elő. A mi csoportunk meséjében én egy szerencsét próbáló legény voltam.
Az is jó volt, mikor az iskolában egy alkalommal sütöttünk. Az egyik csoport édes süteményt, a másik pedig sósat. A végén el is kellett mosogatni a sok eszközt – ez nem tetszett annyira, de cserébe megettünk mindent.
Örülök, hogy benne lehettem ebben a projektben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük